Hokejová dvadsiatka deklasovala na Turnaji štyroch krajín Nórsko 6:0

06.11.2014 Celý región

Füssen 6. novembra (TASR) - Slovenskí hokejoví reprezentanti do 20 rokov úspešne vstúpili do Turnaja štyroch krajín v nemeckom Füssene. Zverenci trénera Ernesta Bokroša zdolali Nórsko presvedčivo 6:0. V piatok večer ich čaká duel s domácimi Nemcami.

Nórsko 20 - Slovensko 20 0:6 (0:2, 0:3, 0:1)
Góly: 12. Lantoši (Jaroš), 14. Rosandič (Kabáč), 22. Rehák (Cehlárik), 28. E. Černák (Skalický), 29. Sukeľ (Koyš), 50. Koyš (S. Petráš, E. Černák), vylúčenia: 8:5, presilovky: 0:2, oslabenia: 0:1

Ernest Bokroš, tréner SR 20: (zdroj hockeyslovakia.sk): "Boli sme očividne kvalitnejším tímom, o našom víťazstve nebolo pochýb. Lepšie sme kombinovali i korčuľovali, z čoho vyplynuli aj častejšie vylúčenia Nórov. Hrali sme osemkrát presilovku, dve sme využili a jeden gól pridali v oslabení. V poriadku to bolo aj so streleckou aktivitou 33:21 v náš prospech. Dnešný súper nás však dostatočne nepreveril, a platí to aj v prípade brankára Daniela Gibla. Jeho debut v reprezentačnom drese bol o zložitejší, pretože mu neprišla batožina z Kanady a musel chytať vo vypožičanom výstroji! V piatok a v sobotu sme musíme už pripraviť na náročnejších protivníkov, ktorými budú najskôr domáci Nemci a na záver Švajčiari."
 

Vyberte región